Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Temperaturi caniculare. Cât vor arăta termometrele și câte grade vom resimți

ro

31 Jul, 2016 07:28 1897 Marime text
Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară în sud, spune specialiștii de la meteoplus.
 
Indicele de confort termic, temperatură-umezeală (ITU), va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în regiunile sudice, dar pe arii restrânse şi în restul teritoriului.
Aceeași sursă mai spune că temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 25 de grade pe litoral.

Cerul va avea unele înnorări dupã-amiaza, când, cu precădere la munte şi în Dobrogea, pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi condiţii de grindină, iar în restul intervalului va fi mai mult senin.

Temperatura maximă la Constanța va fi de 33 de grade Celsius iar cea resimțită va ajunge la 39 de grade.
Reamintim că, ieri, pentru zone restrânse ale județului Constanța au fost emise de Administrația Națională de Meteorologie două avertizări nowcasting de averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii