Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat arestat preventiv pentru trafic de droguri

ro

31 Aug, 2016 11:17 1635 Marime text
Poliţiştii de combatere a criminalității organizate și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT., au ridicat peste 400 de grame de substanțe psihoactive, 160 de grame de cannabis și bani de la un bărbat din Constanța. Cel în cauză a fost reținut, iar ulterior, arestat preventiv.

La data de 29 august, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 46 de ani, în timp ce ridica un colet, primit din China, care conținea 107 grame de substanță psihoactivă.

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, din Constanța, de unde au mai ridicat 160 de grame de cannabis, 250 de grame de substanţe cu efecte psihoactive, cinci plicuri autosigilante ce conțineau alte substanţe pulverulente, cu efecte psihoactive, un cântar electronic de precizie, 250 de plicuri autosigilante goale, precum şi 1.277 de lei şi 50 de euro, rezultați din vânzarea drogurilor.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și ieri a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind cã acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, precum și trafic ilicit de droguri de risc.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii