Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNFR NAVROM SA devine acţionar majoritar la SC Bunker Trade Logistics SRL

ro

06 Oct, 2016 23:16 3996 Marime text
Modificări în structura  SC Bunker Trade Logistics SRL, firmă care operează în Portul Constanţa. În urma retragerii de pe lista de asociaţi a SC Transport Trade Service SA, care deţinea 51% din capitalul social al societăţii, Companiei de Navigaţie Fluvială Română NAVROM SA filiala Galaţi preia majoritatea, având acum 95% din capitalul social.

Conform unei hotărâri a asociaţilor, publicată şi în Monitorul Oficial, aceştia au aprobat, în unanimitate, cesiunea a 1.020 de părţi sociale de la asociatul SC Transport Trade Services SA către CNFR NAVROM SA.

În urma cesiunii, capitalul social al SC Bunker Trade Logistics SRL rămâne neschimbat, adică 200.000 de lei, împărţit în 2.000 de părţi sociale, fiecare în valoare de 100 de lei.

După cedarea părţilor sociale, SC Transport Trade Services SA nu mai este asociat la SC SC Bunker Trade Logistics SRL, iar participarea celor doi asociaţi la capitalul social al SC Bunker Trade Logistics SRL este următoarea:
  • CNFR NAVROM SA – cu 1.900 de părţi sociale a 100 de lei fiecare, în valoare de 190.000 de lei, reprezentând 95% din cota de participare în firmă.
  • TTS Operator SRL – cu 100 de părţi sociale a 100 de lei fiecare, în valoare de 10.000 de lei, reprezentând 5% din cota de participare.
Compania de Navigaţie Fluvială Română NAVROM SA este o societate comercială pe acţiuni, cu sediul în Galaţi, str. Portului, nr.34, înfiinţată în 1991. Compania este reprezentată de Constantin Hârţan, în calitate de director general. Acesta mai apare la Registrul Comerţului ca administrator şi la: Hotel Mercur SRL, NAVROM - Centru de Afaceri SRL, NAVROM BAC SRL, NAVROM Shipyard SRL, ROM-PESC IMPEX SRL, SUPERQUATRO GRUP SRL, toate parte a grupului NAVROM.

De altfel, Constantin Hârţan figurează şi ca fost administrator la FC Dunărea Galaţi SA, societate radiată.

CNFR NAVROM SA se ocupă cu transportul de marfă pe căi navigabile interioare.                                                                                                                                                       
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii