Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Club de Psihologie „Insight” Studenții de la Șaguna vorbesc marți despre iubire

ro

27 Apr, 2014 14:18 1882 Marime text

 
O nouă ședință a Clubului de Psihologie „Insight”, desfășurată la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, marți, de la ora 18.00, are ca temă iubirea.
În cadrul clubului, coordonat de lector doctor Ghiursel Regep, au loc ședințe pe teme majore ale vieții, într-un mediu care stimulează exprimarea și abordarea creativă, de patru ani.
Tema abordată săptămâna viitoare are o importanță mare pentru tineri în special, dar a fost aleasă și datorită momentului ce vine imediat după o săptămână în care creștinii au celebrat iubirea lui Iisus față de oameni, iubire care a mers până la sacrificiul suprem.
Vor fi prezenți studenți șaguniști din toți anii, de la Facultatea de Psihosociologie, dar și de la alte facultăți din cadrul Universității, care își vor reconsidera ideile, principiile și percepția realității. Alături de ei se vor afla și profesori, întâlnirile din cadrul Clubului „Insight” transformânu-se întotdeauna în evenimente majore în care se vorbește liber despre probleme reale ale vieții. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii