Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci bărbaţi, prinşi în parcarea unui restaurant cu bunuri furate

ro

01 Oct, 2016 13:30 1529 Marime text
Cinci bărbați au fost surprinşi în flagrant delict de polițiști în timp ce aveau asupra lor bunuri, în valoare de peste 20.000 de lei, susceptibile a proveni din furturi.

La data de 29 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale  de la Poliţia municipiului Tîrgu Mureş, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au surprins în flagrant delict cinci bărbați bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt, din supermarketuri, de pe raza mai multor judeţe din ţară (Mureş, Sibiu, Alba, Prahova, Argeş şi din municipiul Bucureşti).

Cei cinci, toţi din Tîrgu Mureş, au fost depistați de polițiști în parcarea unui restaurant, din judeţul Mureş, având asupra lor bunuri susceptibile a fi provenite din furturi.

În urma controlului efectuat în autoturismele acestora s-au găsit articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sport, maşini de găurit, flexure, ţigări, băuturi alcoolice şi alte bunuri pe care aceştia nu le puteau justifica.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că cei 5 bărbați, doar în cursul lunii septembrie 2016, ar fi comis 8 furturi, din magazine (hipermaket-uri, mall-uri şi magazine pentru amenajări interioare) din ţară, prin demontarea sistemelor de siguranţă. 

Valoarea estimativă a bunurilor identificate şi ridicate cu ocazia flagrantului este de peste 20.000 lei.

La data de 30 septembrie 2016, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile faţă de 4 dintre persoanele în cauză, iar una dintre acestea este cercetată în stare de libertate.

Cercetările au fost desfăşurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Iernut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii