Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău-Publika.md Republica Moldova are un nou ministru al Economiei

ro

03 Jul, 2014 13:16 1282 Marime text
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul pentru numirea oficială în funcţie a noului ministru al Economiei, Adrian Candu.

La ceremonia de învestire în funcţie, preşedintele Nicolae Timofti a declarat: "Eu am semnat două decrete de eliberare a lui Lazăr şi un decret prin care v-am numit în funcţie. Sunteţi un specialist bun şi veţi face faţă funcţiei. De aceasta depinde existenţa statului, cetăţenii aşteaptă să avem o dezvoltare economică. Ieri a fost semnat Acordul de Asociere, ne încadrăm în relaţii noi cu ţările UE păstrând relaţiile cu CSI. Mă refer la relaţiile cu Rusia. Sunt convins că împreună cu premierul o să organizaţi lucrul în aşa fel ca Moldova să prospere", a punctat preşedintele Timofti.


De cealaltă parte, Adrian Candu este optimist şi emoţionat de noul rol în viaţa sa."Sunt momente poate mai exclusive şi unice în viaţă. Emoţii. E o provocare, e prematur să vin cu planuri şi prognoze. Am nevoie de timp pentru acomodare. Sper să fie o perioadă de acomodare rapidă. Sunt provocări pentru economie. Să fie într-un ceas bun. Trebuie să trecem la implementarea calitativă a Acordului de Asociere cu UE", a declarat noul ministrul al Economiei, Adrian Candu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii