Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
08:16 20 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Ce spune Primăria Constanţa despre percheziţii „Documentele solicitate sunt pregătite şi vor fi predate în scurt timp celor de la DNA“

ro

08 Apr, 2014 09:22 1117 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a dat publicităţii, cu puţin timp în urmă, un comunicat de presă referitor la percheziţiile din această dimineaţă.
„O echipă de procurori de la DNA Bucureşti au descins dimineaţă, la orele 8.00, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa. Procurorii au solicitat mai multe documente privind proiectarea şi procedurile de achiziţii referitoare la construirea campusului social Henri Coandă.
Reamintim că în primă fază a acestui proiect s-au construit 906 unităţi locative (garsoniere şi apartamente) modulare destinate nevoiaşilor. Garsonierele şi apartamentele sunt dotate cu pat şi saltea, minifrigider, plită electrică, chicinetă şi toaletă cu duş. De asemenea, s-au construit o cantină socială, cabinet medical, locuri de joacă şi parcări, precum şi o biserică. Valoarea totală a investiţiei este 30,945 milioane lei. Documentele solicitate sunt pregătite şi vor fi predate în scurt timp celor de la DNA“, se menţionează în comunicatul de presă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii