Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce motiv are Radu Mazăre să se bucure că au plecat liberalii de la guvernare

ro

01 Mar, 2014 20:05 2142 Marime text
Primarul Constanței, Radu Mazăre, susține că pentru Constanța este mai bine că liberalii au ieșit de la guvernare, sperând că astfel o parte din acțiunile Administrației Porturilor Maritime vor reveni la municipalitate, în condiţiile în care miniștrii PNL de la Transporturi se opuseseră.
Radu Mazăre a fost prezent, sâmbătă, la o acțiune în cadrul căreia a oferit flori și mărțișoare pensionarelor din oraș, iar la finalul acţiunii primarul a fost întrebat ce părere are despre ruperea USL, el spunând că pentru Constanța ar putea fi un lucru bun.

"Pentru Constanța cred că e bine. M-ai întrebat mai devreme cu portul, că se opunea ministra și eu ce ți-am răspuns? Despre morți numai de bine. Pentru că se opunea cu portul și eu tot vreau acțiunile de la port ca să iau bani și să mai scad factura la întreținere", a afirmat Mazăre.
El speră ca situația cu acțiunile portului să se rezolve cât mai repede. "Acum vin alegerile, lucrurile se rezolvă de la sine. Îmi plac oamenii care se țin de cuvânt", a precizat Mazăre.
Întrebat dacă va continua colaborarea pe plan local cu PNL, primarul a spus că își dorește ca lucrurile să meargă bine în continuare și că nu vrea să se certe cu ei.
"Nu am nimic cu liberalii de aici și nici nu sunt un certăreț. Eu vreau ca lucrurile să meargă bine și ce motiv am să-mi scot ochii cu ei. Dacă ei nu vor dori să colaborăm, nu mai colaborăm, eu nu vreau să mă cert", a spus Radu Mazăre.
Edilul anunțase anul trecut că în urma discuțiilor avute cu Victor Ponta autoritățile locale ar putea primi încă 15 la sută din acțiunile pe care statul le deține la Administrația Porturilor Maritime Constanța, urmând ca alte 15 la sută din acțiuni să fie listate pe Bursă.
În prezent, statul deține 60 la sută din acțiunile APMC, 20 la sută Fondul Proprietatea și 20 la sută Consiliul Local Municipal Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii