Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCIRO Italia Investiţii în infrastructură şi energie, la Constanţa

ro

13 May, 2014 14:58 1689 Marime text


Camera de Comerţ şi industrie a României în Italia (CCIRO Italia) organizează în perioada 15-17 mai 2014 o misiune economică în România ce va fi deschisă de Forumul economic din data de 15 mai, desfăşurat la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

În cadrul acestui Forum vor fi prezenţi, într-un număr mare, oameni de afaceri italieni, reprezentanţi ai Ministerului Economiei şi Agriculturii, dar şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi se vor purta discuţii în vederea investirii în construcţii, energie şi agricultură.

Acţiunile desfăşurate în această perioadă au ca scop dezvoltarea relaţiilor economice între România şi Italia, sprijinirea întreprinzătorilor români din Italia şi a celor italieni care investesc în România, atragerea de investiţii străine în general către economia românească, promovarea şi îmbunătăţirea imaginii Romîniei în străinătate.

Obiectivele pentru această perioadă se referă la soluţii antiseismice pentru consolidarea blocurilor din Bucureşti, dar şi la oportunităţile pentru investiţii în infrastructură şi energie la Constanţa.

În acest scop, delegaţia va ajunge la Constanţa, unde va vizita societatea Raja SA şi cor prezenta oportunităţile de investiţii în sisteme tehnologice şi infrastructură din judeţ. La întâlnirea cu membrii din conducere şi cu specialiştii societăţii Raja SA vor participa şi reprezentanţi ai Unităţilor Administrative – Teritoriale (UAT) locale şi judeţene. Se vor aborda atât probleme economice şi oportunităţi de investiţii din domeniul specific al SC Raja SA, cât şi în domeniul prodcţiei şi infrastructurii din administraţia UAT. De asemenea, în aceeaşi zi se vor vizita sistemele tehnologice de la Staţia de Tratare a apelor uzate Constanţa – Nord.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii