Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul incendiului de la Clubul Colectiv a fost preluat de Parchetul General

ro

31 Oct, 2015 10:29 1008 Marime text
 
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat, în această dimineață, ancheta deschisă în cazul incendiului de la Clubul Colectiv.
 
Rareș Stan, procurorul venit la locul incendiului de la clubul Colectiv din Capitală, a precizat, în cursul nopții, că la Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a deschis deja un dosar penal, iar în cursul acestei zile, la sediul Institutului de Medicină Legală (IML), se va desfășura procedura de identificare a victimelor, potrivit agerpres.ro.
 
„În cursul zilei de azi, la sediul IML, se va desfășura procedura de identificare a victimelor. Cauzele evenimentului nu le putem comunica. Nici noi nu suntem în posesia acestora la acest moment. Se va efectua cercetarea la fața locului, audierea administratorului și a persoanelor care întrețin și administrează acest local. La Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a deschis deja un dosar penal. La acest moment, suntem într-o fază incipientă, nu vă putem comunica încadrarea juridică”, a declarat procurorul Rareș Stan.
 


Sursa foto: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii