Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Dan despre o retragere a OUG privind Codurile „Orice soluție ce duce la detensionarea situației e benefică”

ro

04 Feb, 2017 17:01 2077 Marime text
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat astăzi, întrebată dacă susține o retragere a OUG privind modificarea Codurilor penale, că „orice soluție care ar duce la detensionarea situației este benefică".
 
„Apreciez că orice soluție care ar duce la detensionarea situației este benefică", a declarat ministrul de Interne la Parlament.

Ea a explicat că a avizat favorabil această OUG, deoarece există prevederi în competența exclusivă de implementare a Inspectoratului General al Poliției Române.

Despre un eventual miting organizat de PSD, Carmen Dan s-a declarat convinsă că social-democrații se vor strânge într-o ședință de analiză și vor lua cea mai bună decizie.

„Nu discutăm despre astfel de soluții. Din perspectiva ministerului, obiectivul nostru este să ne luăm toate măsurile pentru a nu ajunge în situația să avem violențe în stradă. Noi încercăm să protejăm cetățenii, sens în care am transmis un set de recomandări pe toate canalele de comunicare ale ministerului, inclusiv prin Jandarmerie, Poliție și celelalte arme și rugăm cetățenii să aprecieze și să fie atenți la aceste semnale", a spus ministrul de Interne, întrebată dacă se așteaptă la violențe în stradă, în contextul în care PSD ar putea organiza un miting.


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii