Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PSD la prezidenţiale, anunţat în câteva săptămâni

ro

06 Jun, 2014 12:27 1358 Marime text
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că PSD va stabili candidatul la prezidenţiale în câteva săptămâni, potrivit Mediafax, iar Congresul din toamnă doar va valida această candidatură şi că acest anunţ e necesar pentru a nu crea confuzie în partid din cauza unor colegi care se ”auto trec” pe listă.
„Nu e vorba de câteva zile. Probabil, nu ştiu, câteva săptămâni, pentru că eu nu cred că putem lăsa să treacă vara până să stabilim în PSD pe cine susţinem. Organizaţiile noastre au nevoie de un reper pentru alegerile prezidenţiale, pentru că altfel se uită la alţi colegi care se auto trec pe tot felul de liste şi nu aş vrea să apară confuzie în partid”, a spus Dragnea.
Întrebat dacă stabilirea candidatului peste câteva săptămâni înseamnă că acesta nu va fi desemnat de Congres, aşa cum se anunţase anterior, Dragnea a spus că nu are rost o formalizare foarte mare.
„Nu are sens să ne formalizăm foarte mult. Congresul sigur că va formaliza candidatul, dar un anunţ poate fi făcut şi într-o altă structură de conducere statutară. Congresul poate să valideze o candidatură, poate să aprobe o candidatură”, a spus Dragnea.
Câteva minute mai târziu, preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat că pretendentul PSD pentru Cotroceni va fi stabilit în septembrie.

Sursa foto: roportal.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii