Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:21 18 01 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Caitlyn Jenner este oficial femeie!

ro

26 Sep, 2015 12:32 672 Marime text


Un judecător a acceptat ieri cererea depusă de Caitlyn Jenner, fost campion olimpic la declatlon în 1976 sub numele de Bruce Jenner, vizând schimbarea oficială a numelui și a genului său. Potrivit AFP, judecătorul Gerald Rosenberg de la un tribunal din Los Angeles a dat sentința după o scurtă audiere la care Caitlyn Jenner, 65 de ani, nu a asistat. Decizia de ieri înseamnă că numele de naștere William Bruce Jenner a devenit Caitlyn Marie Jenner.
Sub numele de Bruce, Jenner a câștigat medalia de aur la decatlon la Jocurile de la Montreal din 1976, doborând recordul mondial, și a fost desemnat unul din cei mai mai atleți ai vremii. Jenner a revenit în atenția publică după ce a apărut regulat în emisiunea de reality show a familiei Kardashian, alături de celebra sa fiica vitregă, Kim Kardashian, de surorile și de mama acesteia, Kris Jenner, împreună cu care are două fiice.
Caitlyn Jenner a făcut un anunț foarte mediatizat al schimbării identității sale sexuale în aprilie, iar în iunie a apărut pentru prima dată ca femeie pe coperta revistei Vanity Fair.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii