Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Breşă de securitate în „beciul domnesc" O echipă de jurnalişti ar fi pătruns în zona în care sunt încarceraţi Radu Mazăre și Marian Vanghelie

ro

30 Apr, 2015 20:38 1557 Marime text
 
Un incident grav ce vizează securitatea din arestul Poliţiei Capitalei a avut loc în noaptea zilei de 27 spre 28 aprilie. O echipă de jurnalişti ar fi pătruns în zona în care sunt încarceraţi, printre alţii, şi Marian Vanghelie, Radu Mazăre şi ceilalţi arestaţi de la „beciul domnesc".

În noaptea de luni spre marţi, un deţinut a acuzat mai multe probleme de sănătate, ceea ce l-a determinat pe asistentul de la arestul Poliţiei Capitalei să cheme, prin intermediul numărului de urgenţă 112, un echipaj de ambulanţă, relatează România TV.

Întâmplare ar fi făcut că în ambulanţă să se afle şi doi jurnalişti, care au reuşit să intre zona celulelor din arestul central, potrivit România TV. Ulterior, cei doi jurnalişti au fost legitimaţi şi escortaţi în curtea exterioară a clădirii.

În urma acestui incident, subofiţerul de la poarta de la intrare este cercetat disciplinar de către superiorii săi.

Oficialii de la Poliţia Capitalei recunosc că jurnaliştii au venit o dată cu ambulanţa, însă aceştia susţin că jurnalişti au fost opriţi la poartă şi au ajuns în zona celulelor.



Sursa: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii