Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu agită apele şi în partid, şi în BOR şi la Cotroceni

ro

07 Dec, 2015 00:26 1586 Marime text
 
Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost prezent în această seară la B1 TV, una din televiziunile pe care o preferă de ani buni. În emisiunea din această seară, el a ameninţat, în calitate de preşedinte al partiduleţului pe care îl conduce, cu decapitări de organizaţii după ce mai mulţi lideri de filiale vor să-şi forţeze un loc la parlamentare.
 
"Liderii de organizaţii ai Mişcării Popualre care ţin organizaţiile închise crezând că ei vor fi capete de liste în primul rând transferă o abordare mizerabilă de la vechile partide în acest partid şi prefigurează eşecul în alegeri, or nimeni n-are nevoie de astfel de lideri", a declarat Băsescu.
 
De asemenea, el a criticat decizia lui Klaus Iohannis de a-l trimite în locul sau pe premierul Dacian Cioloş la Consiliul European de iarnă, considerând că este "un lucru fundamental greşit şi o fugă de responsabilitate": "Este un lucru fundamental greşit. Poţi să-l delegi pe premier la orice consiliu, dar numai la cel din decembrie nu, pentru că este dedicat problematicii externe, or eu anticipez că la acest consiliu vor fi discuţii aprinse pe tema Schengem , pe tema Ucraina, pe tema Siria, vor fi discuţii pe tema Grexit-ului. Când se discuta Schengen, când se discuta cotele, numai dacă eşti naiv nu ştii că sunt pregătiţi încă 500.000 de refugiaţi la repartizare, când se discuta Ucraina, o problema de securitate pentru România, cum să nu fii tu acolo, titularul pe problema?".
 
Cât despre finanţarea Bisericii din bugetul de stat el a apreciat că este exagerată, mai ales că acestei instituţii nu îi este impozitat nimic. Tocmai de aceea, Băsescu este de părere că BOR a dobândit ”o oarecare aroganţă”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii