Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat urmărit internațional, depistat în Germania. Care este prejudiciul

ro

28 Sep, 2017 21:49 1243 Marime text
Poliţiştii din Timiș, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru infracțiuni contra proprietății.

La data de 27 septembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Giarmata, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiuni contra proprietății, fapte comise pe teritoriul Germaniei, cu un prejudiciu de peste 30.000 de euro.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.


”Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat magistraţilor, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile din Germania.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii