Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat mort în explozia de la moara Şapte Spice din Braşov

ro

06 Nov, 2015 06:45 2539 Marime text
În această noapte un bărbat a murit după explozia urmată de incendiu de la o moară a unei fabrici de pâine din Braşov, a relatat în jurnalul de ştiri de la ora 06.00 România TV.

Reamintim că o explozie a avut loc, aseară, lângă stadionul Tineretului din Braşov, chiar în timp ce se disputa meciul FC Braşov - CSM Rm. Vâlcea, din Liga a II-a.
Aseară Raed Arafat spunea că patru victime au arsuri pe 10% din suprafaţa corpului şi un alt pacient are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului.

UPDATE:

Vel Pitar informeaza, intr-un comunicat de presa, ca explozia produsa joi seara in Brasov nu a fost la fabrica sa din localitate, ci la moara din Brasov a societatii SC Sapte Spice S.A, aflata in apropiere.

"In seara zilei de 5 noiembrie, in jurul orei 20:00, a avut loc o explozie, urmata de un incendiu, la moara din Brasov a societatii SC Sapte Spice S.A. Explozia si incendiul nu au avut loc la fabrica de paine Vel Pitar Brasov, aflata in proximitatea fizica a morii", informeaza Vel Pitar.
Compania mai precizeaza da Fabrica de paine Vel Pitar isi continua functionarea in regim normal, ca si fabricile din toate celelalte puncte de lucru
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii