Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Avocata premierului s-a dus la DNA

ro

15 Jun, 2015 11:40 1922 Marime text
Avocata premierului Victor Ponta, Loredana Radu, s-a prezentat astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Ea nu a făcut declaraţii nici la sosire, nici la plecare. Potrivit unor informaţii, la DNA ar fi trebuit să ajungă astăzi şi premierul Ponta. Este posibil însă ca avocata să fi venit la sediul Direcţiei tocmai pentru a depune o cerere de amânare a audierii. Avocata premierului a mai fost la sediul DNA şi săptămâna trecută.
Amintim că procurorii DNA îl acuză pe Victor Ponta de evaziune fiscală, spălare de bani, fals în declaraţii şi conflict de interese. Pentru ultima acuzaţie, cu privire la fapte săvârşite în calitate de premier, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

Update: 


Ponta va fi operat în străinătate
 
S-a elucidat misterul prezenţei avocatei premierului la DNA. Ei bine, Victor Ponta ar fi trebuit să se prezinte astăzi la DNA, pentru a fi audiat. În locul acestuia s-a dus avocata Loredana Radu, care a solicitat o amânare a audierii deoarece premierul se află în Turcia, unde va fi operat la genunchi. Iniţial, Ponta trebuia să se opereze în România, însă în ultimul moment a ales să se opereze la o clinică turcească, specializată în astfel de probleme. Recent, Ponta a apărut în spaţiul public şchiopătând, ca urma a unei accidentări la baschet. El are ligamentele rupte la unul dintre picioare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii