Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie Azi, mai multe zone din Constanţa rămân fără apă

ro

02 Jul, 2016 11:24 1946 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineaţă, în jurul orei 8.00, la conducta de alimentare cu diametrul de 800 mm din municipiul Constanţa, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Hidrotehnică, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul 11.30 – 15.30. 

Sunt afectaţi de lipsa apei potabile abonaţii din cartierul Medeea, zona Piaţa CET şi cei de pe strada Caraiman, pe tronsonul delimitat de intersecţiile cu bulevardul Aurel Vlaicu şi Şoseaua Mangaliei. Constănţenii din cartierele Viile Noi, Km 4-5 şi Km5 vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.
 
Iniţial, echipele de intervenţie au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apă a abonaţilor deserviţi. Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar şi debitul mare de apă, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile pe tronsonul avariat.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această avarie şi îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat RAJA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii