Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul atacului din Franța a mărturisit în fața procurorilor

ro

28 Jun, 2015 16:17 1565 Marime text
 
Suspectul reţinut în cazul atacului de vineri de la o uzină chimică din Franţa a recunoscut că şi-a ucis şeful, potrivit romanialibera.ro.

Yassin Salih, în vârstă de 35 de ani, le-a spus detectivilor că l-a ucis pe Herve Cornara într-o parcare, înainte de a ajunge la uzina din Saint Quentin-Fallavier.

Poliţia a găsit capul lui Herve Cornara, managerul în vârstă de 54 de ani al firmei de transport la care Salhi era curier, agăţat de un gard al uzinei deţinute de compania americană Air Products şi încadrat de steaguri cu inscripţii islamiste.

Potrivit unor surse apropiate anchetei citate de AFP, Salhi va fi transferat la Paris duminică, pentru continuarea interogatoriului.

Procurorul din Paris, Francois Molins, a afirmat vineri că anchetatorii vor încerca să determine cursul exact al evenimentelor, pentru a stabili dacă Salhi a acţionat singur.

Examinarea telefonului mobil al suspectului a dezvăluit că acesta şi-a făcut un selfie cu capul şefului său şi l-a trimis prin aplicaţia WhatsApp către un cont asociat cu un număr nord-american, a declarat sâmbătă o sursă apropiată anchetei. Deocamdată nu se ştie cui aparţine contul respectiv.




Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii