Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţioanre de călătorie! Traficul în Bosnia, dat peste cap de alunecările de teren

ro

30 Jun, 2014 20:28 3059 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii care se deplasează în Bosnia şi Herţegovina cu privire la starea actuală a drumurilor, puternic afectate de alunecările de teren provocate de inundaţii.
 
M-18: Srebrenik-Sicki-Brod traficul este obstrucţionat, iar vehiculelor nu le este permis accesul prin localitatea Tinja.
 
Camioanelor le este interzis accesul pe drumul regional R-461 Srebrenik-Bukva şi pe R-461a Srebrenik-Donja Orahovica.
 
Alunecările de teren au provocat închiderea totală a drumului M-18 între Tarnovo şi Brod, pe râul Drina, Dobro Polje-Miljevina şi pe M-4 între Simin Han şi Kalesija (Babajici).
 
Ca variante ocolitoare pentru autoturisme se recomandă folosirea rutei Dobro Polje-Jelasca-Miljevina, iar pentru autobuze şi tiruri varianta Sarajevo-Sokolac-Rogatica-Gorazde-Brod.
 
Traficul este încă oprit în R-459 Lopare-Gornja Tuzla, obstrucţionat în M-17 Maglaj-Doboj (Kosovo) şi M-16.1 Klasnice-Prnjavor şi pe autostrada M-4: Simin Han-Kalesija sau pe M-18 între Tuzla şi Bijelina (în Lijesce).
 
Pe traseul M-14.1 Bosanski Brod-Odzak, în Lijesce, a început procesul de deminare a zonei, de aceea suspendarea temporară a traficului este posibilă.
 
Sursa foto: util21.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii