Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Atenţie la borduri!“ Un videoclip amuzant publicat de Marian Godina

ro

18 Aug, 2016 16:26 3034 Marime text
În urmă cu scurt timp, agentul de poliţie Marian Godină, devenit deja celebru, a postat un filmuleţ în care un poliţist rutier dirija traficul într-o intersecţie, iar şoferul unui autoturism, atunci când a vrut să întoarcă pe partea stângă, s-a oprit fix în bordură şi nu mai reuşea să plece.
 
Video este amuzant şi a stârnit numeroase comentarii.
 
„Unul dintre cele mai avansate sisteme de direcţie şi el nimereşte «neiertata», faimoasa, bordura de la coltea“
 
„Eu zic că toţi am fost la un moment dat în situaţii de genu, stânjenitoare, luând borduri, întorcând nepotrivit, ieşit aiurea din giratorii. Nu am curajul să râd, pentru că şi eu am fost ca cel din clip. În situaţia respectivă toţi au întors la stânga, lui nu i-a ieşit din prima“.
 
„Marian Godină ar fi trebuit să pui in descriere «atenţie la borduri/de luat aminte etc». Postarea fără descriere îndeamnă cititorul să interpreteze în felul lui, nu asta fiind problema. Problema este că felul unora este să interpreteze instinctual şi egocentric (că oamenii nu beneficiază de creier) dar nicidecum constructiv (pentru că na, «eu sunt mai bun şi nu mai am ce să învaţ»). Ca de exemplu, sunt oameni ce judecă atitudinea corectă a poliţistului şi uită de greşeala şoferului în poveste. Orice om mediocru ar fi de acord cu atitudinea poliţistului, în special dacă acel om era în intersecţie la momentul respectiv. Cum să zici frate că trebuie să îl oprească când e clar şi vizibil că ar fi încurcat cel puţin o banda (singura pe sensul ei) ca să-i verifice carnetul sau să-l atenţioneze (maximum). Eşti prost? E vorba de balanţa dintre implicaţiile celor 2 opţiuni, iar poliţistul a ales opţiunea corectă având în vedere posibilele consecinţe. Când te opreşte poliţistul vrei toleranţă, când altul semi-greşeşte vrei să-l bage la puşcărie. Mulţi ipocriţi şi egocentrici. Dacă şoferul ăla e într-adevăr aşa de prost atunci va fi oprit la următoarea bordură pe care se va urca (şi care nu e în intersecţie).“
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii