Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi va fi dezvelit, la Târgu Jiu, bustul lui Sergiu Nicolaescu Presa locală - „Un ins cu o moacă turtită, borcănată, care emană aerul unui activist PCR și niciun strop de suflet”

ro

06 Dec, 2013 04:09 3324 Marime text
Un ins cu o moacă turtită, borcănată, care emană aerul unui activist PCR și niciun strop de suflet. Sub el scrie SERGIU NICOLAESCU, potrivit gorjnews.ro.
Pentru a fi amplasată această mizerie în orașul în care s-a născut marele regizor român, și-au dat acordul toți membrii Consiliului Local și conducerea Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuși”. Cel putin așa declară primarul Florin Cârciumaru.
Primarul Cârciumaru, funcționarii Primăriei și invitații lor – actori și regizori – despre care aflăm că vin special de la București, pentru acest eveniment, vor bate câmpii despre asemănarea izbitoare dintre acest bust și original, despre forța pe care o degajă, despre frumusețea, șarmul și jovialitatea lui Sergiu Nicolaescu pe care, nu-i așa, artistul craiovean le-a reprodus cu genialitate în această operă care este orice, dar numai artă, nu.
Mai multe detalii şi foto pe gorjnews.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii