Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are 25 de ani, este din Cernavodă, a terminat dreptul, și a făcut furori la Chefi la cuțite (video)

ro

09 Mar, 2016 14:20 8250 Marime text
Cea de-a doua bucătăreasă de aseară, care i-a convins pe chefi, a fost Gabriela Cojocaru. Are 25 de ani și este din Cernavodă. A terminat Dreptul, dar a ales să lucreze ca bucatăr, deși la început familia a fost surprinsă de această alegere.
 
Pentru că în anii studenției a constatat că dedică mai mult timp bucătăriei decât dreptului, a decis că acesta este drumul ei. Aceasta le-a mai povestit chefilor că a avut 136 de kilograme și că a reușit să slăbească nu mai puțin de 60! Chef Scărlătescu a avut o intuiție fantastic în privința ei atunci când a exclamat, gustând din peștele gătit de ea: „E o blondă!" Și o blondă a pășit în fața lor în platou. „Nu ți-e teamă că te vei îngrășa lucrând într-o bucătărie?”, a întrebat-o acesta, iar răspunsul ei i-a făcut pe jurați să ridice din sprâncene: „Nu, am slăbit 60 de kilograme! Cu dietă, dietă și dietă. În 2 ani.”
Chef Dumitrescu i-a acordat și el votul de încredere, menționând: „Se vede în pasiunea ta că ești orientată către mâncarea sănătoasă, căci n-ai pus unt în piureul de mazăre.”
sursa text si foto:antena1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii