Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie șoc! Emisiunea Chefi la Cuţite se desparte de cei trei jurați

ro

13 Oct, 2023 13:28 2456 Marime text

Decizie șoc în postul de televiziune care difuza unul din cele mai populare show-uri de televiziune, Chefi la Cuțite. 

Antena 1 anunță despărțirea de jurații formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Emisiunea Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Iată postarea de pe pagina de Facebook a emisiunii:

Antena1 pregătește un nou juriu pentru fenomenul Chefi la Cuțite. Motivul despărțirii - Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023 >>> https://a1.ro/1102944

Sezonul actual continuã cu ultimele battle-uri, de duminică 20:00, iar marea finală va fi difuzată miercuri, ora 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY- se arată în conținutul postării. 


 

Despre Chefi la cuțite

Chefi la cuțite este un cooking show românesc, care a fost difuzat prima dată în martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. 

Concursul Chefi la cuțite se desfășoară în trei etape. În prima etapă, concurenții ce ajung la casting-ul Chefi la cuțite participă mai întâi la proba audițiilor. Concurentul trebuie să pregătească un preparat urmând o rețetă aleasă de acesta. Ingredientele necesare sunt asigurate de către emisiune, iar participantul poate opta să aducă anumite elemente ale rețetei singur, condiția fiind ca preparatul propriu-zis să fie pregătit în bucătăria emisiunii. Apoi cei trei chefi acordă voturi sub forma unor cuțite. Un concurent are nevoie de cel puțin două voturi pentru a trece în proba următoare, cea a bootcamp-ului. Concurenții care au ajuns în această etapă sunt supuși mai multor probe culinare pe diverse teme. La sfârșitul fiecărei probe o parte din concurenți sunt eliminați de către chefi. După etapa de bootcamp, dintr-un număr mic de concurenți rămași, fiecare chef își alcătuiește o echipă din șase concurenți.

În a doua etapă a concursului, echipele conduse de chefi participă la un număr de probe culinare. Fiecare echipă pregătește un preparat după o temă dată și într-un interval de timp, de obicei de 1-2 ore. Chefii au rolul de a ghida și sfătui membrii echipelor lor, fără a participa la realizarea preparatului. Un juriu ales de emisiune degustă preparatele și acordă voturi sub forma unor farfurii.

Echipa cu cele mai multe farfurii trece cu toți concurenții săi în următoarea probă culinară, iar celelalte două echipe participă la proba numită duel. Concurenții pregătesc fiecare câte un preparat, iar chefii acordă în urma degustării punctaje de la 1 la 5, fără a cunoaște concurentul din spatele preparatului. În urma notării, concurentul cu nota cea mai mică este eliminat. În cazul în care sunt mai mulți concurenți cu nota minimă, aceștia pot fi toți eliminați sau pot participa la încă un duel, după care chefii decid direct un concurent care trece mai departe.


Citește și:

„Draga mea, te mai măriți o dată cu mine?”Chef Florin Dumitrescu, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru soţia lui, la 8 ani de la căsătorie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii