Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:17 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chefi la cuțite Sezonul 9. Ce a gătit tânăra, din Constanța, de a plecat acasă cu două cuțite. Cine nu i l-a dat pe al treilea

ro

08 Mar, 2021 04:45 1190 Marime text
  • Paula Andreea, zisă și Sophi, este din Constanța, locuiește în 2 Mai, și a fost aseară, la Chefi la cuțite, de la Antena1, cu o rețetă de supă cremă de dovleac.

Absolventă de științe politice, aceasta a mărturisit faptul că se ocupă și cu politica, dar și cu gătitul sau turismul.

A a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu această rețetă specială.

Numai că odată ajunsă în fața juraților a reusșit să stârnească o adevărată furtună.

 „M-am ocupat recent de o campanie politică. Sunt absoleventă de științe politice și ăsta e visul meu, să lucrez în politică. Am fost și barman, recepționer, superviser și asistent manager la un hotel din Marea Britanie. Acum am venit din ambiție, să arăt ce știu”, a dezvăluit concurenta.

În timp ce a gătit o rețetă de supă cremă de dovleac, Paula Andreea, zisă și Sophi, a povestit faptul că ajunsese la 161 de kilograme din cauza pasiunii sale pentru dulciuri și alcool.

După ce a terminat de gătit rețeta sa specială de supă cremă de dovleac, concurenta a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de jurați, în ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când cloșurile s-au ridicat și cele două cuțite primite i-au dat astfel șansa de-a merge în următoarea etapă din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.
 
Dacă ar fi fost de acord cu rețeta ei și Scărlătescu Sophi ar fi avut trei cuțite.


Dar și cu două este bine pentru că data viitoare va fi mai bine.
 
Sursa foto: Captură video Antena 1
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii