Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Draga mea, te mai măriți o dată cu mine?” Chef Florin Dumitrescu, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru soţia lui, la 8 ani de la căsătorie

ro

07 Jun, 2022 21:05 2692 Marime text
Declarație de dragoste, foto: Instagram/ chefflorindumitrescuDragostea plutește în aer în familia lui chef Dumitrescu. 

Astăzi, 07 iunie este o zi importantă pentru el și soția lui. 

Cei doi au împlinit astăzi, 7 iunie, opt ani de la nuntă.

Cu ocazia aniversării nunții lor, Cristina și Florin Dumitrescu au publicat imagini suberbe din ziua în care și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Juratul de la „Chefi la cuțite” i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției lui, pe care a dort să o împartă și cu admiratorii lui de pe pagina de socializare. 



Postarea lui Florin Dumitrescu de pe Instagram 

Una dintre cele 3 cele mai fericite zile din viata mea. Pe 7 iunie 2014 am dansat la nunta noastra, pe All of Me, am avut o nunta zic eu perfecta, muzica buna, prieteni si familia aproape. Nu o sa uit niciodata cand am vazut-o in rochia de mireasa in usa bisericii, m-a impresionat frumusetea ei, eleganta si stralucirea.

Ce e misto, e ca sentimentul nu a disparut deloc, iar cine zice ca dragostea dureaza doar 3 ani, nu ne cunoaste pe noi doi.


Asa ca, draga mea, te mai mariti o data cu mine? @cristinasimadumitrescu #allofme #8ani #aniversare #weddingday #teiubesc


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii