Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar Speranţa unui om încercat de greutăţi

ro

23 Mar, 2014 13:05 1759 Marime text
umanitar, florin dascalu, ajutor            Florin Dascălu a trecut peste multe momente grele în viaţă, dar acum mai mult ca niciodată are nevoie de ajutorul nostru.
            La nici 2 ani împliniţi a fost luat în grijă de bunica sa dorind să îi asigure un mediu bun de trai de care nu se bucura acasă din cauza tatălui său care avea probleme cu alcoolul, fiind violent cu familia.
            După ceva timp a fost părăsit de tatăl său, iar autorităţile s-au sesizaz şi au deschis process pentru a îl aduce într-un orfelinat, în lispa unor persoane responsabile care să aibă capacitatea de a îi purta de grijă.
            A avut noroc însă deoarece unchiul şi mătuşa sa şi-au asumat responsabilitatea pentru creşterea sa şi bunica acestuia a avut astfel posibilitatea de a îl păstra lângă ea.
            Însă la 18 ani, fiind încă în liceu, a pierdut şi acest sprijin. Bunica sa a trecut în nefiinţă din cause naturale, iar bunicul său a fost găsit mort la Cernavodă. Ulterior şi-a pierdut unchiul şi apoi mama, care s-a sinucis din cauza nenorocirilor prin care a trecut de-a lungul anilor.
            În ciuda tuturor greutăţilor, acesta a reuşit să îşi întemeieze o familie şi are în acest moment un băieţel de 2 luni, care i-a făcut mai fericiţi ca oricând.
umanitar, florin dascalu, ajutor            Are totuşi nevoie de ajutorul nostru deoarece a rămas fără loc de muncă. Nici el nici soţia sa nu au un venit şi s-au îndatorat pentru a îi asigura fiului lor cele necesare.
            Cei care vor să-l ajute pe Florin Dascălu să depășească aceste noi greutăți pot suna la numărul de telefon: 0763-122-567 sau pot trimite un e-mail, la adresa: stiri@trinitas.ro.
           
          Sursa stiri.resursecrestine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii