Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la DNA! Mai multe mesaje false au fost trimise pentru a induce în eroare populația

ro

19 Oct, 2017 18:55 1476 Marime text
Direcţia Naţională Anticorupţie informează publicul cu privire la existența unor mesaje electronice pe care mai mulți cetățeni le-au primit prin corespondență de la o adresă falsă, cu denumirea anticoruptie@pna.ro.

”Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să atenționeze că astfel de mesaje nu provin de la Direcţia Naţională Anticorupţie și, în cazul în care sunt primite, trebuie verificate, aşa cum s-a întâmplat și în acest caz”, potrivit comunicatului.

Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informații false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii și nu are legătură cu infrastructura informatică a instituției.

Potrivit comunicatului, nici Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici persoanele din conducerea instituţiei nu deţin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe reţele de socializare.

Direcţia Naţională Anticorupţie anunță că singura expunere a instituției existentă în spațiul virtual este pagina de internet www.pna.ro (în vederea semnalării unor fapte de corupție, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informații despre activitatea instituției etc.).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii