Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anul 2016 vine cu noi licitații la SCJU Constanța

ro

25 Dec, 2015 11:10 1570 Marime text
Potrivit  informațiilor postate pe licitatiapublica.ro , SCJU Constanța va organiza pe 10 februarie 2016, cu începere de la ora 12.00, în sala de consiliu a spitalului o licitație deschisă pentru a cumpăra nu mai puțin de 36 de loturi cu materiale consumabile. Potrivit Caietului de sarcini, vor fi cumpărate mănuși chirurgicale și mănuși nesterile, mănuși de autopsie, mănuși chirurgicale dublă protective, seringi de insulin cu ac încorporat, seringi de unică folosință, feșe de tifon, câmpuri de tifon, comprese sterile, diverse tipuri de ace, plasturi și leucoplast etc, dar și halate chirurgicale sterile pentru blocul operator, gulere cervicale pentru copii și adulți, sonde, set de resuscitare cu balon Ruben.
Pentru acestă achiziție, conducerea celei mai mari unități spitalicești din județ este dispusă să achite 2.974.920 lei fără TVA, bani proveniți de la bugetul de stat, iar durata contractului fiind de 12 luni de la data atribuirii.
Din păcate, și de această data, în stabilirea furnizorului nu calitatea produselor va fi decisive ci prețul cel mai mic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii