Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații CFR SA urmează să-şi primească diferenţa de salarii în zilele următoare

ro

31 Mar, 2016 19:58 1764 Marime text
 
Contractul de Servicii Publice, pentru perioada 2016 – 2019, a fost adoptat în ședință de Guvern. Prin acest act normativ se stabilesc principalele obligații de serviciu public ale operatorilor de transport feroviar de călători pentru 2016, precum și estimarea acestora pentru întreaga perioadă de valabilitate.
 
Angajații CFR Călători au primit astăzi 50% din salarii, urmând ca în termen de câteva zile să fie virată și diferența. Odată cu intrarea în vigoare a acestui Contract, activitatea financiară a  CFR Călători intră în normalitate, inclusiv din punct de vedere al plăților salariale.
 
„Vă asigur că după publicarea în Monitorul Oficial, prioritatea mea este plata salariilor întârziate. De aceea, vom face demersurile necesare ca plățile în conturile angajaților să se facă cât mai rapid. Ne pare rău de situația creată atât pentru salariații companiei cât și pentru colaboratorii CFR și cei ai industriei reparatoare. De asemenea, din respect pentru pasageri, facem un apel la salariații noștri astfel încât circulația trenurilor de călători să nu fie afectată și să se desfășoare în condiții normale și de siguranță”, a spus Iosif Szentes, Director General CFR Călători.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii