Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu Guvernul Ponta cade până la sfârşitul primăverii

ro

12 Jan, 2015 22:26 1839 Marime text
 
Invitată în emisiunea lui Rareş Bogdan, la Realitatea Tv, Alina Gorghiu a afirmat că PNL va da jos Guvernul Ponta până la sfârşitul primăverii.

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat la Realitatea TV, la emsiunea ”Jocuri de Putere” că nu crede că va trece primăvara făra ca Guvernul Ponta să fie demis și a adăugat că Iohannis este conștient de jocul străveziu pe care îl face Victor Ponta, pe care l-a comparat cu un ”lup îmbrăcat în straie de bunicuță”, ca să ajungă la merinde.
 
”Președintele Klaus Iohannis înțelege jocul pe care îl face Victor Ponta.(...) Președintele a înțeles că după o perioadă de foarte mulți ani în care au existat conflicte între Parlament și Președinție, între premier și președinte, este nevoie de multă normaliate. Eu am fost foarte mulțumită că astăzi, partidele au fost în stare să se așeze la masă pentru a discuta despre bugetul de la Apărare.(..)Eu nu cred că trece primăvara și nu dăm Guvernul Ponta jos. Ne-om mai vedea prin emisiuni. Ponta este un fel de lup în straie de bunicuță, nu știe cum să facă ca să ajungă la merinde. Ramurii de măslini din partea domnului Ponta i-am vazut și i-a fluturat cât se poate de evident dar nu mai crede nimeni in "buna credință. Electoratul nu cred că pricepe, pentru că este străvezie strategia”, a spus Gorghiu.
 
Aceasta a mai precizat că i-a mărturisit lui Iohannis că are oarece emoții că cei din PSD nu se vor ține de cuvânt pentru a semna acordul pentru bugetul de la MAPN.
 
„Eu i-am spus președintelui că am  oarece emoții că PSD nu se poate ține de cuvant, de data asta eu cred că trebuie sa privim cu decență.(..) Iar mâine se parafrazeaază acordul, eu cred ca vom avea bugetul pe care ni-l dorim, nu acum dar poate peste 10 ani, pentru că domnul Iohannis vrea să aibă două mandate”, a mai precizat Gorghiu. 
 
Pe de altă parte, Gorghiu a mai spus că Guvernul Ponta va fi dat jos prin moțiune de cenzură, fără a aduce traseiști, completând că fiecare zi cu Ponta este o pierdere pentru România.
 
”Niciodată, un om care este ca lămâia stoarsă politic nu va reuși să facă agenda publică. Este disperare poliică. Nu vreau să dau date exacte dar câteva luni lucrurile astea vor fi tranșate printr-o moțiune de cenzură, prin voința parlamentarilor, să nu se sperie nimeni că nu vom lua traseiști. Eu chiar cred că fiecare zi fiecare zi cu domnul Ponta la Palatul Victoria se transformă în pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costă economia, imaginea publica a romanilor in afara granitelor", a mai spus Alina Gorghiu la Jocuri de Putere. 
 
”Sfârșitul primăverii înseamnă un Guvern liberal la Palatul Victoria” a mai reiterat președintele PNL, la finalul emisiunii. 
 
Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii