Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cioloş a spus DA! Alina Gorghiu – Dacian Cioloş va fi propunerea PNL pentru funcţia de premier

ro

24 Oct, 2016 13:42 1566 Marime text
Astăzi, președintele PNL a anunțat că va propune în Biroul Politic Național ca Dacian Cioloș să fie candidatul partidului pentru funcția de premier.

„Dacian Cioloș va fi propunerea pe care astăzi o voi face colegilor mei, care își vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizată astăzi pentru că un Consiliu Național trebuie să formalizeze decizia din BPN”, a declarat, potrivit Agerpres, Alina Gorghiu, preşedintele PNL.


UPDATE 1, ora 13.54

Alina Gorghiu a spus că Dacian Cioloș și-a dat acceptul pentru această propunere.

„Domnia sa a ales să rămână acea persoană care își respectă angajamentele până la finalizarea mandatului, lucru care nu ne încurcă, nu mai are mult, nu ne deranjează, ba dimpotrivă suntem perfect de acord că are obligația să-și respecte cuvântul până la finalizarea mandatului de prim-ministru, așa cum și-a asumat la începutul acestuia”, a spus președintele PNL.


De asemenea, Alina Gorghiu a explicat că nu există niciun impediment din punctul de vedere al Statutului PNL pentru a desemna o persoană care nu este membră a partidului drept candidat al liberalilor pentru poziția de prim-ministru.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii