Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarele ANRP au fost conexate Alina Bica va profesa în domeniul juridic

ro

19 Jun, 2015 15:54 1817 Marime text
 
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis astăzi să conexeze cele două dosare ANRP, cunoscute ca „Bica 1" și „Bica 2", în care este judecată fosta șefă a DIICOT Alina Bica pentru fapte de corupție în legătură cu retrocedarea unor terenuri, informează Agerpres.

În schimb, instanța a dispus formarea unui nou dosar, prin disjungere, în care să fie judecați Alina Bica și Adriean Videanu, pentru infracțiuni care nu au legătură cu retrocedarea terenurilor de la ANRP.

La ieșire din sala de judecată, Alina Bica a declarat că nu se opune disjungerii dosarului, susținând că decizia luată de instanță reprezintă o procedură administrativă.

Ea a arătat că a făcut o cerere la Poliție pentru a nu-i fi divulgat programul controlului judiciar impus de către instanță, pe motiv că nu mai vrea să fie mediatizată în presă.

„Nu mă feresc de presă. Consider că m-ați mediatizat suficient. Am nevoie să merg pe stradă fără să se uite lumea după mine, cred. Înainte nu mi s-a întâmplat să merg pe stradă și să întoarcă lumea capul după mine și să aud șușoteli. E o situație pe care nu o doresc nimănui", a spus Bica.

Alina Bica a mai spus că nu s-a întâlnit cu Elena Udrea, aflată și ea acum în libertate, și intenționează să profeseze din nou în domeniul juridic, începând de săptămâna viitoare, dar nu la Parchet sau într-o instituție a statului, deoarece nu ar mai putea să fie obiectivă niciodată și ar „găsi scuze oricui".



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii