Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist la un pas să fie decapitat de un bărbat Agresorul fusese surprins beat şi fără carnet la volan

ro

01 May, 2015 09:19 1455 Marime text
Scene de teroare într-o localitate din Buzău. Un poliţist a fost la un pas să fie decapitat de o bărbat. Depistat în trafic şi băut, şi fără permis, bărbatul l-a atacat cu o coasă pe poliţist. A fost salvat de colegul lui, care a tras mai multe focuri. Agresorul a fugit şi este căutat de jandarmi şi poliţişti, informează România TV.

Poliţistul se afla în timpul servicului şi făcea un control de rutină în localitatea Smeeni, potrivit România TV. Aşa l-a depsitat pe un localnic care mergea haotic cu maşina. L-a oprit şi a costatat că era băut. Mai mult, avea permisul suspendat. Când i-a cerut socoteală, şoferul a demarat în trombă.

Poliţiştii l-au găsit acasă, însă omul îi aştepta înarmat cu o coasă. Băut bine, bărbatul a sărit la un dintre agenţi şi a fost pe punctul să-l decapiteze. Focurile de armă ale celui de-al doilea poliţist l-au speriat, iar agresorul a luat-o la fugă.

Oamenii legii au cerut ajutor jandarmeriei şi au început căutările. În localitate, la stâne chiar şi în cimitir. Bărbatul este recidivist şi cunoscut ca fiind agresiv. Localnicii se tem de el şi nu vor să vorbească. Agresorul a mai fost închis pentur tâlhărie. Când va fi prins el va răspunde pentru infracţiunile comise: conducerea unei maşini fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi ultraj.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii