Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerist decedat în condiţii suspecte Poliţia caută două femei

ro

23 Jul, 2013 10:04 1889 Marime text
Lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Constanţa au deschis un dosar de cercetare penală după ce patronul unei terase din Costineşti a decedat în condiţii suspecte. Potrivit primelor informaţii, Mihai Oltean, de 35 de ani, a fost găsit, în comă, în seara de joi spre vineri, într-o cameră a unităţii comerciale pe care o patrona. La spital, în ciuda eforturilor depuse, omul de afaceri a decedat. Conform unor surse, bărbatul ar fi intrat în comă după ce ar fi fost lovit în zona capului. Acum, poliţiştii caută două femei care ar fi fost împreună cu bărbatul în seara de joi spre vineri.

Oficial:

La data de 19 iulie, polițiștii din Costinesti au fost sesizati despre faptul că un bărbat, de 35 de ani, din Constanța, a fost găsit în stare de inconștiență într-o pensiune din Costinești și care a decedat ulterior la data de 22 iulie.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat o anchetă în vederea elucidării producerii evenimentului, iar în prezent sunt căutate două femei, care în noaptea de 19 iulie, ar fi fost ultimile persoane care l-ar fi văzut pe bărbat în viață și cu care acesta și-ar fi petrecut seara la Costinești.

Persoanel în cauză sunt rugate să sune la S.U.A.U. 112 sau la Serviciul Investigații Criminale, telefon 0241611364.

Potrivit unor surse, bărbatul s-ar fi ales cu răni în zona capului după ce a căzut de pe autoturismul personal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii