Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident rutier pe strada Făgetului, colţ cu Primăverii (galerie foto+video)

ro

31 Jan, 2016 10:42 2534 Marime text
În această dimineaţă, a avut loc un accident rutier în Constanţa, pe strada Făgetului, colţ cu Primăverii. Polițiștii rutieri și Serviciul de Ambulanță se îndreaptă la faţa locului.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 2, ora 11.11
 
Bărbatului i s-a făcut rău la volan. În urma accidentului, prezintă un traumatism cranian.

UPDATE 1, ora 10.54

La volan se afla un bărbat de 73 de ani, care a pierdut controlul maşinii sale, marca Daewoo Matiz. Drept urmare, şoferul a intrat într-un copac. În aceste momente, este transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ivanov 31 Jan, 2016 14:41 Politia ar trebui sa reconsidere dreptul de a mai conduce,dupa o anumita varsta!!!! Batranii,sunt un real pericol!In 2014 ,un barbat in varsta de 70 de ani,a intrat in plin in masina noastra,aflata in fata unei treceri de pietoni,in stationare,pt acordare prioritate pietoni,batranul a lovit doua masini,cu 3 saptamani inaintea evenimentului fusese implicat in alt accident,iar dupa 2 luni,l-am surprins in timp ce tampona prima masina aflata in coloana,in fata trecerii de pietoni.Gasiti normal sa fie lasati sa faca prapad pe drumurile publice?