Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Constanța la Pod Butelii. Trei victime. Intervine descarcerarea. Unul din șoferi pare a fi băut (galerie foto+video)

ro

05 Sep, 2017 00:29 14999 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în intersecția bulevardul IC Brătianu-strada Cumpenei, la Pod Butelii, Zona magazinului Cora, din municipiul Constanța.

În eveniment sunt implicate două autoturisme: un Chevrolet Aveo cu numere de Constanța și un Volkswagen cu numere de Bulgaria.

Pentru scoaterea victimelor a intervenit serviciul de Descarcerare al ISU Dobrogea.
 
Unul din șoferi pare a fi băut și a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice.

De altfel și victimele accidentului au fost transportate pentru ingrijiri medicale de specialitate la Spitalul Județean Constanța
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tram vai 05 Sep, 2017 08:51 Cei din fotografie sa-i multumeasca mutpreainteleptului si atotstiutorului in ale circulatiei Radu Stef. Mazare, primarul de carton care a amplasat sensuri giratorii in nestire, chiar si cele care se construiesc acum au fost discutate pe vremea cand era primar,. In Constanta nu s-a auzit de pasaje suspendate sau tuneluri, din pacate participantii la trafic au de suferit..... Pacat de banii, nervii si timpul pierdut din pacate locuim in orasul cercurilor vicioase.