Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Două persoane au fost rănite Accident mortal, în această seară, la Băneasa

ro

31 Oct, 2015 19:07 3719 Marime text
Un accident mortal a avut loc, în această seară, în localitatea Băneasa. Potrivit primelor date, şoferul unui autoturism a lovit o căruță. În urma impactului, șoferul mașinii și-a pierdut viața.

UPDATE 2, ora 21.00

Conform reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 17.40, un bărbat de 41 de ani, din Medgidia, a condus autoturismul marca Land Rover Freelander, pe DN3, dinspre Băneasa către Negureni. La un moment dat, ajungând în dreptul km. 173, acesta a acroșat în partea din spate o căruță nesemnalizată, care transporta grinzi de lemn. Aceasta era condusă de un bărbat de 35 ani, din Dunăreni,care se deplasa în aceeași direcție de mers.
 
În urma accidentului, conducătorul autoturismului și-a pierdut viața, iar căruțașul a fost rănit. De asemenea, în urma impactului, un alt bărbat de 39 de ani, din Medgidia, ocupant al locului dreapta față în autoturismul  Land Rover Freelander, a fost rănit.

UPDATE 1, ora 19.55

Potrivit reprezentanților din cadrul serviciului de primiri urgențe a Spitalului Județean Constanța, în urma impactului, o persoană a murit, iar alta este transportată, în aceste momente, la spital pentru mai multe investigații de specialitate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii