Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident grav lângă Viena. Autovehiculul a căzut în gol. 5 morți dintre care doi copii

ro

10 Sep, 2017 16:25 3734 Marime text

Un microbuz cu români, înmatriculat în Satu Mare, s-a zdrobit după ce a căzut de pe un pod.

Microbuzul venea din Germania și se îndrepta spre România. Cinci persoane au murit, printre care şi doi copii, iar alte două sunt rănite grav. Cele două persoane care au supraviețuit accidentului sunt două femei în vârstă de 60 de ani.

Potrivit România TV, se pare că şoferul a pierdut controlul autovehiculului, s-a lovit puternic de un parapet şi a căzut în gol.

UPDATE: Celula de Criză MAE coordonează şi demersurile Ambasadei României la Viena care are în atenție accidentul produs în apropiere de capitala austriacă, soldat cu mai multe victime cetăţeni români.

Conform datelor obţinute până la acest moment, în accident a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 8 cetăţeni români.

Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă.

Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest sens, o echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internaţi cetăţenii români, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a acorda asistenţă consulară.

Potrivit MAE, misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces și a repatrierii trupurilor neînsufleţite.

Ambasada României în Austria menţine legătura cu autorităţile locale şi cu familiile victimelor şi este pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcție de solicitări.

Sursă foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii