Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident Drumul naţional Agigea - Negru Vodă, închis circulaţiei rutiere

ro

04 Mar, 2014 09:17 3676 Marime text

Din cauza unui accident rutier, drumul naţional Agigea - Negru Vodă va fi închis circulaţiei rutiere! Mai precis, un tir s-a răsturnat lângă Negru Vodă iar pentru reaşezarea lui este necesară închiderea drumului.

Raportul Poliţiei Rutiere

Un bărbat, de 52 ani, din Năvodari, a condus un autotren format din ansamblul de vehicule autotractor şi semiremorca, pe DN 38, dinspre Comana către Negru Vodă, şi ajungând în dreptul Podului Feroviar Negru Vodă, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo şi la curba deosebit de periculoasă, intră în balans, pierde controlul direcţiei autotrenului şi intră în coliziune cu piciorul podului feroviar Negru Vodă, răsturnându-se în afara părţii carosabile spre stânga. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului dar şi a unei pasagere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florea Răzvan 04 Mar, 2014 21:04 Indicatoarul care anunță că urmează curbă la dreapta lipsește cu desăvârșire, iar cel de pe partea opusă care anunță curbă deosebit de periculoasă de asemenea. Din cauza ceții, a întunericului și mai ales dacă nu știi ca acolo urmează o curbă sunt toate șansele să se răstoarne orice autovehicul în acea curbă, nu numai camion.