Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupare infracțională specializată în proxenetism, destructurată. Cinci persoane, arestate preventiv

ro

26 Aug, 2016 07:42 2484 Marime text
Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti şi procurorii DIICOT au efectuat 18 percheziţii la membrii unei grupări infracţionale organizate, specializată în proxenetism. 
 
La data de 24 august, s-au efectuat 18 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Argeș, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat și proxenetism. Din cercetări a rezultat că, în perioada 2015 – 2016, membrii grupării ar fi racolat mai multe tinere din județul Prahova, pe care le-ar fi transportat în Marea Britanie, în vederea exploatării sexuale.
 
În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate cinci autoturisme, 9.300 de lire sterline, 5.700 de euro, 52 de kilograme de materie vegetală ce pare a fi tutun, 200 de pachete de ţigarete netimbrate, telefoane mobile, sisteme informatice, precum și documente de identitate false și acte financiar - bancare.
  
Dintre cele opt persoane reţinute în urma percheziţiilor la care am făcut referire, cinci au fost arestate preventiv, două la domiciliu, în timp ce o persoană a fost pusă sub control judiciar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii