Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. 11 persoane reţinute Percheziţii de amploare în Constanţa (galerie foto)

ro

03 Aug, 2016 12:55 2754 Marime text
În aceste momente au loc perchezitii de amploare în Constanţa, pentru combaterea contrabandei cu ţigări. Poliţiştii IPJ Costanţa au efectuat 29 de percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

În prezent, la sediul IPJ sunt audiate 16 persoane, 11 fiind reţinute pentru 24 de ore. 

Au fost confiscate peste 20.000 de pachete de ţigări provenite din contrabandă, 35.000 lei, 11.000 € şi au fost indisponibilizate trei autoturisme

Acţiunile s-au derulat sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Constanţa şi au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale la IGPR.. 

UPDATE 1, ora 13.16

Oficial de la IPJ Constanţa

„Polițiștii de investigare a criminalității economice cu sprijinul colegilor de la alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, au ridicat în vederea confiscării peste 20.000 pachete cu țigarete netimbrate, 3 autoturisme, o autoutilitară, 11.280 euro și peste 30.000 de lei în urma a 29 percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Constanța. 11 persoane au fost reținute
 
În baza activităților specifice desfășurate începând cu luna februarie anul curent, în zilele de 2 și 3 august 2016, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de colegi de la alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, au efectuat 29 percheziții domiciliare pe raza județului Constanța la persoane fizice implicate în achiziționarea, deținerea și comercializarea de țigarete netimbrate.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării peste 20.000 pachete cu țigarete netimbrate, 30.510 lei, 11.280 euro, 50 dolari, trei autoturisme și o autoutilitară.

De asemenea au mai fost identificate și ridicate în vederea confiscării un pistol cu bile din cauciuc, pentru care nu se dețineau acte de proveniență și autorizațiile necesare pentru deținere și utilizare, trei doze cu o substanță susceptibilă a fi cocaină și un pachet cu o substanță susceptibilă a fi marijuana.

Totodată, au fost conduse la sediul unității de poliție 16 persoane, implicate în această activitate infracțională, fiind dispusă măsura reținerii față de 11 persoane, care astăzi vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii