Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că actualul mandat de primar de Constanţa va fi ultimul pe listele PSD?

ro

20 Mar, 2017 00:00 6066 Marime text
Prezentă ieri la Constanţa, Raluca Turcan, preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, a declarat că „un primar liberal la Constanţa ar însemna probabil un miliard de euro în plus la PIB-ul judeţului“.
 
„Obiectivul nostru trebuie să fie unul foarte precis. Acesta să fie ultimul mandat al unui primar PSD la Primăria Constanţa. Sunt foarte convinsă că acesta este un obiectiv realizabil. Pentru mulţi oameni e un mister de ce acest obiectiv nu a fost atins până acum. Abuzurile regimului Mazăre au ajuns să fie cunoscute de o ţară întreagă, iar în Constanţa există un puternic bazin de centru dreapta, suprapus pe o foarte solidă activitate economică. Cu un primar liberal la Primăria Constanţa, economia ar fi evoluat şi mai bine, investitorii şi antreprenorii ar beneficia de un mediu deschis, fără blocajele şi ameninţările grupării Mazăre. Un primar liberal la Constanţa ar însemna probabil un miliard de euro în plus la PIB-ul judeţului. Toate exemplele de administraţie eficientă din România sunt legate de primari PNL. Cluj, Braşov, Oradea, Alba Iulia, Timişoara“, a precizat preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează următorul sondaj de opinie:

Sondajul s-a încheiat pe data de 26 Martie 2017 


De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi într-un comentariu şi părerea dumneavoastră cu privire la declaraţiile preşedintelui interimar al Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 24 Mar, 2017 20:05 Nu va fi ultimul pentru că PNL și partidele de opoziție de centru dreapta sunt slab pregătite pentru preluarea puterii și fără reprezentare in teritoriu și există ÎNCĂ un electorat de stânga puternic (pensionarii). Unii dintre pensionari au muncit enorm și oricât de dragi le-ar fi copiii care îi subvenționeaza, cand primesc o pensie mărită sunt fericiti că se pot descurca temporar, chiar dacă știu că banii vin tot din supraimpozitarea copiilor. Nu pot fi acuzați pentru asta! Parerea mea.
  • Dan 24 Mar, 2017 15:35 Oamenii corecti si cinstiti din Constanta isi doresc un primar care ca puna mai presus de orice interese de partid dezvoltarea orasului si bunastarea locuitorilor acestuia ...nimic nu a impiedicat Pnl sa lupte pentru realizarea acestui lucru insa, din pacate, au ales sa faca blat si s- au multumit sa faca afaceri impreuna cu cei care au nenorocit orasul asta ... asa ca doamna Turcan, nu trebuie multe studii ca sa fie dezlegat misterul de ce Constanta este condusa ( a se citi distrusa) de catre psd ...
  • BARZALE STEFAN 20 Mar, 2017 19:18 RALUCA TURCAN ,HABAR NU ARE CE SE INTAMPLA IN CONSTANTA.PNL CONSTANTEAN NU S-A EVIDENTIAT CU NIMIC ANI DE ZILE SI NICI PSD NU A FACUT MAI NIMIC.AFLU ACUM DE LA TV CA S-A AMANAT CRESTEREA PUNCTULUI DE PENSIE DE CATRE PSD.CE SA MAI CRED NISTE MINCINOSI.