Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 83% dintre constănțeni, convinși că procurorii DNA au probe împotriva lui Nicuşor Constantinescu

ro

16 Dec, 2014 13:20 3666 Marime text
La începutul lunii decembrie, cititorii cotidianului ZIUA de Constanţa au fost rugați să răspundă la următoarea întrebare: „Credeți că procurorii DNA au probe împotriva lui Nicuşor Constantinescu?“. Dintre cele 730 de persoane care şi-au exprimat opinia cu privire la acest lucru, 83% au declarat că procurorii DNA au probe împotriva lui Nicuşor Constantinescu, în timp ce doar 17% susţin contrariul.
 
Deşi este judecat în patru dosare, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, susţine că angajaţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu au probe împotriva sa. Chiar şi aşa, odată cu trimiterea spre soluţionare a unei cauze, procurorii au detaliat în rechizitorii faptele imputate preşedintelui CJC.


Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este judecat de Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea a 24 de infracţiuni.
 

Rechizitoriul poate fi citit AICI

 
Constantinescu este judecat şi de Tribunalul Constanţa, rechizitoriul putând fi citit AICI
Şeful CJC a fost deferit justiţiei şi într-un dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, alături de mai mulţi directori din administraţia judeţeană.

 

Rechizitoriul poate fi citit AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii