Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal aplanat cu focuri de armă la Mihai Viteazu

ro

07 Aug, 2013 19:36 2262 Marime text
Totul a început la cârciuma din sat, unde indivizii, după multe pahare de băutură s-au luat de un localnic. Speriat omul a reuşit să scape şi ajuns acasă a chemat de urgenţă poliţia. Un agent din Mihai Viteazu a ajuns la locuinţa acestuia, dar în timp ce îi lua declaraţii în curte s-a trezit cu cei cinci agresori pe cap.
“Polițistul s-a deplasat la fața locului și a intrat in dialog cu unul din agresori, victima a declarat ce s-a întâmplat. Agresorii în număr de cinci au intrat în curte la un alt cetățean unde se afla polițistul și victima, cu intenția de a agresa pe cei doi cetățeni și l-au agresat și pe polițist.” a relatat Ciprian Ușurelu, șef poliție comuna Mihai Viteazu.

Depăşit numeric, omul legii a fost nevoit să apeleze la armamentul din dotare. După ce a tras un foc de armă, cei cinci agresori au dat să fugă. Ulterior au fost identificaţi și reţinuţi pe bază de ordonanţă.
“Vor fi cercetați pentru ultraj, violare de domiciliu și alte violențe. După folosirea armamentului nu au fost victime, dar înainte polițistul a fost agresat, a fost lovit, i-au rupt uniforma de polițist, au fost agresați și cei doi indivizi” a mai spus Ciprian Ușurelu, șef poliție comuna Mihai Viteazu.
Cei cinci bărbaţi din Mihai Viteazu îşi vor petrece următoarele 29 de zile după gratii în arest preventiv pentru ultraj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii