Tiramisu
Tiramisu
27 Dec, 2012 20:00
ZIUA de Constanta
3692
Marime text
3692
Marime text
Pentru un rezultat perfect, folositi Mascarpone produs in Italia, nu din cel
romanesc, gusturile difera mult. La fel si piscoturile, tot de la o firma
italiana daca se poate, sunt mai de calitate. Asta daca doriti sa va iasa un tiramisu
de nota 10.
200 gr piscoturi
500 gr branza Mascarpone
80 gr zahar
5 galbenusuri de ou (la temperatura camerei)
3 albusuri de ou (la temperatura camerei)
1 esenta vanilie (sau 2 lingurite esenta de
vanilie, productie proprie)
3 linguri rom
4 linguri Bailey's (sau amaretto, bourbon)
1 cana cafea expresso tare (neindulcita)
1 lingura cacao
1 felie lamaie
Reteta completa pe: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


