Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Friptura de porc la cuptor cu fructe uscate

ro

24 Dec, 2012 14:34 6429 Marime text
friptura-de-porc-la-cuptor-cu-fructe-uscate-8.jpgIeri am avut oaspeti si am vrut sa le ofer o friptura gustoasa si aspectuoasa, dar in acelasi timp, mai deosebita. Am hotarat sa fie de carne de porc, careia sa ii confer savoare printr-un buchet de arome bine alese si sa ii contrabalansez gustul robust cu un adaus fructat. Asa a aparut aceasta reteta de friptura de porc cu fructe uscate, foarte aromata si cu aspect placut:

Ingrediente:
(pentru 6 persoane)

  • 1 bucata de cotlet de porc de 1,5 kilograme (adaptati greutatea carnii la numarul portiilor pe care doriti sa le pregatiti)
  • 5 linguri de pesmet
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita de rozmarin uscat (sau o ramurica de rozmarin proaspat)
  • 2 linguri de patrunjel verde tocat
  • 6 caise uscate
  • 6 prune uscate
  • 1 mar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • telina cat un ou
  • sare, piper, paprika dulce

Reteta completa aici: retetecalamama.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii