Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a pus gazonul la baza sportivă din Ciocârlia! Finanţarea pentru asfaltarea comunei, fără răspuns

ro

17 Mar, 2016 00:00 3155 Marime text


Primăvara a început frumos pentru câteva dintre administraţiile locale ale judeţului. Este şi cazul comunei Ciocârlia, unde locuiesc, conform celui mai recent recensământ, peste 3.000 de oameni. În ultimii ani, administraţia locală a frumoasei comune a depus eforturi susţinute pentru dezvoltarea localităţilor care o compun.


 
Astfel, pentru că primăvara a venit cu vreme bună şi zile mai mari, constructorii au demarat lucrările de finalizare a bazei sportive din comună.
 

„Am vrea ca până la finalul lunii martie baza sportivă din localitate să devină operaţională. Am completat gazonul sintetic pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi. Pentru că vremea a fost nefavorabilă în perioada sezonului rece, lucrările au fost stopate. Acum le-am reluat şi vrem să finalizăm cât mai repede cu putinţă construcţia“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, primarul comunei Ciocârlia, Traian Dragomir.

 
Alte două proiecte ale administraţiei locale sunt în plină desfăşurare. Ambele vizează construirea a două capele mortuare de 90 de metri pătraţi. „Una dintre capelele mortuare este gata. Ele sunt amplasate în localităţile Ciocârlia de Jos şi Ciocârlia de Sus. Mi-am dorit aceste proiecte pentru comunitate, deoarece am considerat că sunt necesare. Mai mult, chiar şi legislaţia europeană prevede existenţa acestui tip de construcţie“, a adăugat gospodarul-şef Traian Dragomir. Ambele capele mortuare au necesitat o investiţie de la bugetul local de aproximativ 150.000 de lei.

Asfaltarea comunei, fără răspuns…

Reprezentanţii autorităţii publice locale au făcut, în ultimul timp, eforturi mari pentru a finaliza asfaltarea tuturor străzilor din comună. În acest sens, ei au depus un proiect pentru care solicitau două milioane de euro de la bugetul de stat. Proiectul a rămas însă în evaluare. Până în prezent, Guvernul Cioloş nu a dat niciun răspuns administraţiei locale a comunei Ciocârlia cu privire la proiectul de asfaltare a străzilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii