Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă caută director pentru Centrul de Informare şi Promovare Turistică

ro

09 Jul, 2015 00:00 2162 Marime text
Primăria oraşului Cernavodă va organiza, în perioada 30 iulie- 4 august, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcţii contractuale vacante de: director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică şi agent de turism pentru acelaşi centru.

Concursul de recrutare va avea loc la sediul Primăriei Cernavodă şi constă în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă, pe data de 30 iulie, ora 10.00, precum şi interviul, pe data de 4 august, ora 10.00. Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până pe data de 22 iulie, ora 16.00, la sediul Primăriei.
Candidaţii pentru funcţia de director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, cunoştinţe de operare a calculatorului, precum şi aptitudini manageriale (de a lucra cu documentele, de a organiza şi conduce, dar şi de a obţine rezultate), precum şi să vorbească limba engleză.
 
Cei care doresc să ocupe funcţia de agent de turism trebuie să aibă studii medii, absolvite cu diplomă de Bacalaureat, cunoştinţe de operare a calculatorului şi să vorbească limba engleză. La acestea se adaugă abilitatea de a rezolva eficient problemele şi de a lucra cu documentele. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0241.487.111.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii